Thailand över nyår!

Ibland måste man bara ta tillfällena i akt när de kommer! Ett par kompisar har länge pratat om att sticka till Thailand över nyår och sedan stanna ett par veckor. Jag har självklart hela tiden varit sugen på att hänga på men känt att ekonomin inte pallar för det.

Men jag har ju suttit med när de har planerat var de ska bo, hur de ska resa runt och vad de ska göra så nu när de skulle beställa resa så bestämde jag mig för att hänga på. Så just nu är jag extremt tacksam för monetti.se som gör detta möjligt ekonomiskt, Chrille på jobbet som gav mig semester och så Matte, Fredrik och Henke som planerat detta.

Fattar inte hur jag trodde jag skulle kunna vara hemma medan de stack iväg på denna resa som jag varit med och planerat, även om jag just då inte trodde jag skulle med. Hade ju blivit galen av att vara hemma och sedan se på Fejjan och Insta vad de höll på med :)

thailand 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Holy Monkey Vad Gott Det Är Med Asiatisk Mat

#musikfestival på Twitter