Bra med folk med passion för sin hobby :)

Jag vet inte om det bara är jag som tycker att det är otroligt svårt att köpa presenter eller julklappar till folk. Det var liksom lättare innan internetshopping började. Då kunde man köpa presenter för butiker som inte fanns i ”hemstaden” när man var iväg. Då köpte man ju något unikt som folk inte kunde köpa själv lika lätt.

Så jag är så glad varje gång en kompis med ett stort intresse fyller år, för då kan man alltid köpa någon pryl av något slag till dem. En av mina bästa polare älskar att fiska så jag tänkte köpa någon rolig fiskepryl till honom, han få väl byta den om den inte skulle passa. Har i alla fall kollat in några fiskespön som jag står och väljer mellan, har ju ingen aning om vad som är bra eller inte så jag gissar lite. Tur att jag kan köpa med bytesrätt i alla det skulle vara fel 😉

Hade verkligen ingen aning om att det fanns så mycket att välja på….. Trodde det fanns lite olika spön beroende på hur stor fisk man vill ha samt om man fiskar från land eller från en båt eller bro. Kanske några som var olika beroende på årstid, men det finns verkligen en hel uppsjö så nu håller vi tummarna för att jag köpt något han kan använda 😉

metspö

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Holy Monkey Vad Gott Det Är Med Asiatisk Mat

#musikfestival på Twitter