Vet att man lever

ontVisst är det underbart när livet fullständigt slår sönder de föreställningar vi har av oss själva? 😀 Dagens lärdom för mig är att jag inte är så vältränad som jag skulle vilja påstå att jag är 😛 Jag menar jag är ju ute och springer lite då och då, det är väl tillräckligt?

Hjälpte en kompis flytta sin syster till Kil igår och idag har jag ont i precis HELA kroppen. Har tydligen några muskler i utsidan på skinkorna och längs sidorna på ryggen. Visste inte ens att det fanns några muskler där 😛

Så tack ett stort tack till den mäklare i Kil som sålde lägenheten, till min kompis syster som bad mig hjälpa till och till alla möbelföretag som tillverkar onödigt tunga möbler. Ni har nu fått mig att inse att jag nog inte skulle må dåligt av att skaffa mig ett gymkort igen.

Men de hade i alla fall en killer asiatisk restaurang i Kil så det är nästan värt träningsvärken bara av de anledningen 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Holy Monkey Vad Gott Det Är Med Asiatisk Mat

#musikfestival på Twitter