Glad påsk!

påsk 1Tänkte kika och och önska er alla en riktigt glad påsk. Och nej, för er som tror att jag har ett asiatiskt tema till påsk så har ni fel :) Jag kan faktiskt vara riktigt traditionell med mat också. Till påsk är det ägg, potatis och MASSOR av sill som gäller. Och en överdos av godis så klart.

Visst är påsken egentligen samma sak som julens kalla julbord? Inte för att jag klagar, jag älskar ägg och sill så mig gör det ingenting. Har ni sett när Johan Glans beskriver påsken? Helt underbart! Om ni inte har gjort det så gå in på youtube och kolla.

Tänkte också passa på att tipsa om ett jäkla gott rosévin. Passar inte till ägg och sill, jag smakade det på en fest igår. Ni får liksom hänga med i svängarna när jag pratar 😉 Det heter En liter råsa och är ett calles från Tyskland. Också ett måste för er att prova 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Holy Monkey Vad Gott Det Är Med Asiatisk Mat

#musikfestival på Twitter