Asiatiska restauranger i Norrtälje

För att vara en så liten stad som Norrtälje finns faktiskt en hel del asiatiska restauranger att välja mellan. Är man ute efter riktig snabbmat så finns Chopchop i nya shoppingcentret vid Norrteljeporten. Det rekommenderas för den som inte prövat för det är faktiskt riktigt gott. Äkta thailändsk snabbmat får man från vagnen som brukar stå utanför Flygfyren. Vill man sitta ner och äta lite mer ordentligt finns till exempel finns Ran Mae Thai Roslagen som väl är den restaurang som har bäst läge i staden bredvid Systembolaget på Stora Brogatan. De serverar vällagad thailändsk, kinesisk och japansk mat på ett snabbt, vänligt och effektivt sätt. Är man sugen på sushi bör man bege sig till Asian Hamn på Posthusgatan 7. Det passar också bra om man tänkt köpa hus i Norrtälje eftersom det ligger en mäklare mitt över gatan.

Traditionellt asiatiskt te

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Holy Monkey Vad Gott Det Är Med Asiatisk Mat

#musikfestival på Twitter