Shoppa från Asien

Asiatisk mat i Sverige är såklart påverkad av den svenska kulturen. Skulle restaurangerna göra så stark mat som många asiater faktiskt äter så skulle få gå runt ekonomiskt. Fast personligen tycker jag att svensk husmanskost är som en tråkig missionärsställning medan äkta asiatisk är riktig rajtantajtan som ni vet, hehe. För att uppleva ”äkta asiatisk” mat i Sverige är det bäst att beställa online på nätet från maträttens ursprungsland. I större städer brukar särskilda butiker finnas men annars är det bäst att shoppa online. Tänk bara på att det finns många bedragare på nätet om du registrerar dig online. Det kan därför vara bra att använda Protectme och deras tjänster. En annan sak att ta hänsyn till är tullen. Du får inte importera alla livsmedel och köper du kläder eller väskor se till att det är äkta varor eftersom piratkopior är olagliga.

Mat från Japan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Holy Monkey Vad Gott Det Är Med Asiatisk Mat

#musikfestival på Twitter